Stylegent
Top fem film at se på farsdag

Top fem film at se på farsdag

Nytimes.com (Grace Is Gone) 1. Far til bruden (1950) Medvirkende Spencer Tracy, Joan Bennett, Elizabeth Taylor (1991) Medvirkende i Steve Martin, Diane Keaton, Martin Short, Kimberly...

10 måder min far og mand har gjort mig glad for

10 måder min far og mand har gjort mig glad for

Masterfile Selvom der er mange grunde til at takke farene i mit liv, tænkte jeg, at jeg med nedtællingen til fars dag ville sige tak og dele noget af den glæde, de to havde - min mand og far til mine...

10 motiverende tip for at få din fyr væk fra sofaen

10 motiverende tip for at få din fyr væk fra sofaen

Getty Images For et år siden skrev jeg en artikel til Stylegent.com om fitnessgaver til farsdagen og sagde “ingen bånd.” Den hele “ingen bånd” ting står stadig. I år vil jeg have det, jeg altid vil...

Fitness-inspirerede gaveideer til farsdag

Fitness-inspirerede gaveideer til farsdag

Getty Images Jeg er en far, og jeg vil ikke have slips. Helt seriøst. Ingen bånd. Okay? I stedet vil jeg have noget, der lader mig spille i mine valgte sportsgrene. Hvis du har en aktiv far i dit liv...

Frokost med min far

Frokost med min far

Masterfile Den anden dag spiste jeg frokost med min far. Vi mødtes på et af mine yndlingspladser og sad mellem parene med små babyer og hipstere med skummet hatte og laceless oxfords. Jeg havde...

Tre tip til styrkelse af fader-datter-båndet

Tre tip til styrkelse af fader-datter-båndet

Getty Images Forestil dig dette: Northern B.C., 1986, en grusvej og en ung pige, der lærer at ride sin allerførste tohjuling. Min far, der løb bag mig med at holde sædet, installerede tillid til...

10 traditionelle farsdag-gaver: med en vri

10 traditionelle farsdag-gaver: med en vri

Galleri 10 traditionelle farsdag-gaver - med en vri 1 / 10 Binde Nogle gange virker et slips bare den nemmeste gave at købe far - de er praktiske, og han kunne altid bruge en anden. Men i stedet...